Van egy
hasznos tipped?

Gyerekműsor kicsiknek

Óvodások, kisiskolások számára klassz élmény lehet egy gyerekkoncert, és nem feltétlenül kell rá horrorisztikus összegeket költeni. Szerencsére számos igényes gyerekműsor közül lehet választani.

Keret Gyerekműsor kicsiknek

Kellenek a közös programok a szülőkkel, osztállyal, barátokkal – erre rengeteg remek lehetőség kínálkozik egy kirándulás, egy színházi előadás vagy mozifilm, egy múzeumlátogatás, kézműves programokat bemutató kiállítás, egy állatkerti séta, egy gyermekkoncert vagy bármi egyéb keretében. A legjobbak mégis azok a kifejezetten gyerek számára kialakított programok, amik megmozgatják a kicsik fantáziáját és bevonják őket valamilyen formában a tevékenységbe.

A gyerekműsorok között akad sok alacsonyabb színvonalú, kissé gagyi darab, de szerencsére sok igényes, nívós és tényleg jó szórakozást kínáló összeállítás is. A gyerekzenekarok népszerűsége általában a stílusos előadásnak, értelmes szövegeknek köszönhető, hiszen a kicsik is értékelik, ha szeretettel, őszinte jókedvvel szólnak hozzájuk, és nem kezelik le őket fiatal koruk miatt.

Ha éppen nincs gyereknap, vagy a nagyobb szervezésű gyerekműsorok az ország túlfelén vannak, akkor sem kell elkeseredni: több szülő összefogásával az óvoda vagy iskola is szervezhet helyi gyerekkoncertet vagy egyéb gyerekműsort meghívott előadókkal úgy, hogy az egy főre (családra) jutó költség ne legyen túl magas.

Weboldal címe: www.csurgozenekar.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI GYEREKMŰSOR TIPPEK

A társasjátékok nyomában

A társasjátékok nyomában

Hányan, de hányan elmondhatjuk azt magunkról, hogy a társasjátékok szerelmesei vagyunk! A baráti összejövetelek, családi ünnepek és egyéb jeles alkalmak nem múlhatnak el anélkül, hogy römiznénk, malmoznánk, gombfociznánk, vagy Ki nevet a végéneznénk. De mégis honnan ered játszás utáni sóvárgásunk, állandó versengési vágyunk és hatalmas Fortuna-szeretetünk?  

Profi műsorszervezés - garantált vidámság a céges vacsorákra, partikra

Profi műsorszervezés - garantált vidámság a céges vacsorákra, partikra

Szeretné, hogy a céges parti valódi élményt nyújtson a munkatársainak? Forduljon egy profi műsorirodához, válogasson a legfelkapottabb humoristák és az alkalomhoz legjobban illő stand up műsorok közt!